Блог майстра виробничого навчання Федорук Галини Василівни

  • Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент
  • Методичні розробки уроків
  • Предметний гурток
  • Волонтерська діяльність
  • Громадська діяльність
  • Тиждень кухаря
  • Портфоліо

Методичні розробки уроків

 1. Приготування страв і гарнірів з смажених овочів.

Презентація

2.  Приготування страв з рибної січеної та котлетної маси. Приготування страв з продуктів моря.

3. Приготування помади.

4. Механічна кулінарна обробка сільськогосподарської птиці.

5. Приготвання омлетів.

Презентація

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Поиск по этому блогу

Обо мне

Галина
Просмотреть профиль

Сообщить о нарушении

Тема "Венецианское окно". Технологии Blogger.