Блог майстра виробничого навчання Федорук Галини Василівни
Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент
Методичні розробки уроків
Предметний гурток
Волонтерська діяльність
Громадська діяльність
Тиждень кухаря
Портфоліо
Методичні розробки уроків
1.
Приготування страв і гарнірів з смажених овочів.
Презентація
2.
Приготування страв з рибної січеної та котлетної маси. Приготування страв з продуктів моря.
3.
Приготування помади.
4.
Механічна кулінарна обробка сільськогосподарської птиці.
5.
Приготвання омлетів.
Презентація
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий